Wij denken met u mee…

 

Wij kunnen door onze ervaring met glas- en timmerwerk veel voor u betekenen. Denk daarbij aan aanpassingen aan ramen en kozijnen, sponningen uitfrezen om dikker glas te plaatsen zoals dubbel glas, Tripple glas, draairamen plaatsen, andere vakverdeling in het kozijn aanpassen. Kortom, wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom het aanpassen van uw glaswerk en uw kozijnen en deuren.

Unieke combinaties en creatieve oplossingen vinden is onze specialisatie. Wij restaureren, renoveren, monteren en ontwerpen na elke behoefte van de klant.

Ook kunt u bij ons terecht voor mooie ambachtelijke glassoorten, zoals kathedraalglas, mondgeblazen glas, facet geslepen glas, en getrokken glas. deze kunnen ook worden samengebouwd tot dubbele beglazing, wij staan u graag bij om het nodige advies te geven.

Of het nu gaat om een eenvoudige kleine reparatie, het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, het isoleren/renoveren van uw woning of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Domstad Team

Let op : wij verkopen geen glazeniersbenodigdheden, kleine stukjes glas e.d.