Glas-in-lood

 

Wij leveren ons glas-in-lood aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Atelier Domstad is een glas-in-lood en glasatelier, met als kernactiviteiten het maken, en restaureren van glas-in-lood, en glasbewerking zoals o.a. brandschilderen, fusen en het zandstralen van glas. Hiernaast plaatsen en leveren wij verschillende soorten monumentaal glas, monumentaal isolatieglas, gewoon isolatieglas, en bieden wij werkplekmogelijkheden voor kunstenaars.

Wij hebben ruime ervaring met het restaureren van monumentaal werk op kleine en grote schaal en kunnen u voorzien in het nodige timmerwerk zoals b.v. het leveren en monteren van nieuwe houten kozijnen / ramen.

Sinds de oprichting hebben wij ons ontwikkeld tot een veelzijdig atelier. Met een team van medewerkers in de buiten en binnendienst kunnen wij flexibel en snel inspelen op kleine en grote opdrachten. Onze klantenkring bestaat o.a. uit aannemers, architecten, glasbedrijven, kunstenaars, kerkbesturen, gemeente/overheid, maar zeer zeker ook particuliere opdrachtgevers.

Voor referenties verwijzen we u naar de website van glas-in-lood atelier Domstad.